Tredje ljuset tänt i helig, icke seglarvänlig advent!

Hej !

Då har vi klarat av årets Luciasegling där överlägsen vinnare blev isen.

Det blev för svårt att genomföra tävlingen då det var en bit till öppet vatten. Men vilken trevlig tillställning det blev ändå, glöggmingel med pepparkakor, en fantastisk god ärtsoppa och inte minst kaffe och tårta som förgyllde dagen.

Det var även prisutdelning för årets seglarinsatser där följande priser delades ut:

Nationaldagsseglingen den 6 juni

1 Ingemar Gustavsson

2 Daniel Uhlin

3 Ingvar Persson

Klubbmästerskap 11 september

1 Daniel Uhlin

2 Elin Alm

3 Ingvar Persson

Kvällsseglingar 2022

1 Daniel Uhlin

2 Ingvar Persson

3 Ingemar Gustavsson

Utlottningspriset Blombergs Cupen

Jonas Lotsne

Det blev en väldigt trevlig tillställning där vår fantastiska festkommite stämde upp till “hej tomtegubbar” och det blev en fin allsång på det. Tack alla ni i festkommiten för detta toppenarrangemang. 

Vill samtidigt passa på att tacka alla i föreningen för det gångna året där ni medlemmar gör Blombergs båtsällskap till den härliga hamn vi är. Tack till alla som också under året hjälpt till med underhållet av hamnen och dess inventarier, det betyder oerhört mycket för alla oss båtägare. 

Seglingskommiten och ungdomsverksamheten vill jag också rikta en stor eloge till för det arbete och den fina segling ni presterat, så kul att våra ungdomar representerar klubben med  fina resultat som sätter press på övriga segelklubbars insatser. 

Så jag och övriga styrelsen vill önska er alla en  riktig God Jul och ett hejdundrande Gott Nytt år och glöm inte att snart är det vår!

Hälsningar från

Styrelsen Blombergs Båtsällskap

genom Andreas Ullgren