Väderstation och Wifi

Nu har vi installerat en väderstation nere i hamnen och vi har också satt upp ett mobilt bredband som man som medlem i klubben kan ansluta till i förlägningen så kommer vi skaffa en wifi repeater så vi får en bra wifi anslutning över hela hamnområdet.

Väderstationen är av märket Netatmo, den kommer att ge oss utetemperatur, regn, vind och inomhus temperatur i klubbstugan.

Det kommer finnas möjlighet att skaffa en app till sin android alternativt iphone och kunna få tillgång till vädret i hamnen. Väder datan kommer också att finnas att tillgå dels genom hemsidan och även genom en skärm som kommer vara synlig genom fönstret på “vaktkuren” i klubbstugan. Så om det finns någon av våra medlemmar som har en lcd tv liggande och inte behöver denna så tar klubben mer än gärna emot denna. Skicka isåfall ett mail till kassor@blombergsbatsallskap.se.

Vindmätare kommer att vara uppsatta på starttribunen vid början av piren, utomhustemperaturen kommer att mätas på baksidan av klubbstugan där även regnmätaren kommer att sitta.

Du hittar mer information om lösenord till Wifi och hur du kan ansluta din telefon till väderinformationen genom att logga in på medlemssidorna.